Осем невероятни изпълнения в шоуто за звездни преобразявания по Нова

Нети е победителят в премиерната вечер на най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” по Нова. Тя се превъплъти блестящо в ролята на Лайза Минели, за да изпълни песента й Cabaret.

Нети се класира на първо място, като събра пълния сбор от 40 точки на журито в шоуто. „Ти беше брилянтна, развълнува ме”, коментира преди това представянето й Хилда Казасян. Отлична оценка дадоха също Маги Халваджиян, Милица Гладнишка и Юлиан Константинов. За нея са и най-много от гласовете на зрителите. Нети реши да дари наградата си от вечерта - сумата от 1000 лева - на децата от дома на отец Иван.

В шоуто в понеделник зрителите видяха и невероятните превъплъщения на Деян Донков като Елвис Пресли, Иво Танев като Том Джоунс, Къци Вапцаров като Васил Найденов, Мая Бежанска като Тони Димитрова, Невена Бозукова-Неве като Jessie J, Павел Владимиров като Дичо и Стефания Колева като Шакира.

Не пропускайте звездните преобразявания в „Като две капки вода” и следващата седмица - в понеделник, 17 март, от 20.00 ч. по Нова.