Не пропускайте „Като две капки вода” и следващата седмица - на 17 март от 20.00 ч. по Нова

След блестящите превъплъщения в премиерната вечер на шоуто „Като две капки вода” по Нова звездните участници се заемат с новите си предизвикателства. Жребият определи изпълненията им за следващия понеделник, като червеният бутон отново обещава забавление.

Нети, която покори шоуто в първото издание от новия сезон, ще се представи като Майкъл Джексън. Неве ще изпълни песен на Roxette, на Мая Бежанска се падна парче на Криско. Стефания Колева ще се преобрази като Ваня Костова, а Иво Танев на сцената ще бъде като Звезди от „Ахат”. Предизвикателството за Деян Донков е Prodigy, а Къци Вапцаров ще трябва да се преобрази като Лили Иванова. Павел Владимиров е поредният участник, който ще влезе в женски образ, за да изпълни песен на Duffy. Освен това предизвикателството за водещите Зуека и Рачков е да представят дует по „избор”.

Как ще се справят с новите преобразявания двамата водещи и осемте участници и кой ще е фаворитът следващата седмица - не пропускайте „Като две капки вода” на 17 март от 20.00 ч. по Нова.