Ексклузивни снимки час преди старта вижте тук, бляскавото шоу започва в 20.00 ч. по Нова

Най-бляскавото танцувално шоу Dancing Stars се завръща за втори сезон в ефира на Нова тази вечер от 20.00 ч. „Никога не сме имали състезание с толкова добри танцьори мъже и танцьорки от жените звезди. Нивото в деня на старта на новия сезон е по-високо от нивото в деня на финала на предишния”, заяви пред Нова продуцентът на Dancing Stars Нико Тупарев.

Четири звезди участват в журито на шоуто тази година. До танцьора от балет „Тропикана” Алфредо Торес, експерта по състезателни танци Галена Великова и златното момиче Илиана Раева се присъединява актьорът Христо Мутафчиев. Попълнения има и при водещите на Dancing Stars. Партньор на Алекс Сърчадживева е чаровният Калин Сърменов. През новия сезон Маги Желязкова  ще влезе в ролята на ко-водеща, която ще проследява емоциите и настроението на участниците, преди да излязат на сцената, ще им дава кураж и ще съпреживява техните вълнения.

Любими български актьори, спортисти, водещи и певци излизат на дансинга със своите партньори професионални танцьори, за да открият красотата на танца. Тази година в приключението Dancing Stars се впускат певците ВенЗи, Милко Калайджиев и Михаела Филева, шампионът по сноуборд Александра Жекова, актьорите Албена Михова, Дарин Ангелов и бате Енчо, професионалният състезател по таекуондо Антон Касабов, телевизионните водещи Нели Атанасова, Нана Гладуиш и Ути Бъчваров, риалити звездата Елена, моделът Мариан Кюрпанов и модният дизайнер Мика Стоичков. Тринадесет от звездите ще излязат тази вечер на сцената на Dancing Stars. Кои са техните партньори, ще разберете тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Ексклузивни снимки час преди старта на шоуто вижте във фотогалерията тук.