Кой ще отпадне от Dancing Stars, ще разберем в четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Стартът на новия сезон на най-бляскавото танцувално шоу Dancing Stars е повече от обещаващ. Още първата вечер зрителите на Нова видяха върху страхотната сцена невероятни танци, съчетаващи интересна хореография и нестандартен музикален съпровод.  

От самото начало звездите проявиха своя характер на дансинга. Ути Бъчваров и бате Енчо превърнаха танца в забавление. „Актьорски етюд” – така новият член на журито Христо Мутафчиев определи изпълнението на най-известния телевизионен кулинар Ути Бъчваров и неговата партньорка Елена Добрикова. Бате Енчо и Петя пък съчетаха огнения ритъм на ча- ча-ча с хип-хоп елементи на фона на U can touch this от MC Hammer. Нана пренесе своята борбеност от живота на сцената. Тя изискваше от себе си повече, отколкото се осмеляваше нейният партньор Мирослав, който тя определи като „истински джентълмен”.

С напредването на вечерта се засили и съревнованието между звездите. Първи сериозни заявки за купата на Dancing Stars със своите изпълнения направиха Мика Стоичков и Михаела Филева, подкрепени от техните партньори Тодор и Светльо. Илиана Раева пък предрече на Мариан Кюрпанов и Михаела, че ще се превърнат в една от „любимите двойки” на зрителите. Макар да беше доста несериозна по време на репетициите, актрисата Албена Михова демонстрира с партньора й Петьо невероятна техника на дансинга и това ги изкачи във временното класиране. Милко Калайджиев и Елена също дадоха всичко от себе си, но си пролича, че певецът е силно притеснен и скован от непревичната си роля. Все пак „ексцентричното и екстравагантно сценично поведение” на двойката, както го определи Галена Великова, спечели симпатиите на журито, но не и техните оценки.

Хубавата Елена вля екзотичната си красота и огнен темперамент в извивките на ча-ча-ча и демонстрира страхотен синхрон с партньора си Деян. Тяхното изпълнение спечели сърцата на журито. Алфредо Торес го нарече „секси”, а Илиана Раева определи Елена като своя фаворитка. Но веднага след това Дарин Ангелов и Ани вдигнаха летвата още по-високо в ритъма на куикстепа и се изкачиха начело на временното класиране с 32 точки. Магнетичен беше и танцът на ВенЗи и Ралица. Нели Атанасова и Наско Месечков също се представиха блестящо, макар че Нели се оплака от лека контузия, която й е попречила да покаже на какво са способни.  Последната двойка – Антон Касабов и Дорина се представи на високо ниво, въпреки липсата на време за тренировки.

Дарин Ангелов и Ани оглавиха временното класиране, а на дъното на класацията остана усмихнатият Милко Калайджиев. По всичко личи, че се очертава много оспорвано състезание. Кой обаче ще остане на елиминации, решава и публиката, която може да подкрепи своите фаворити чрез гласуване. 

Кой ще отпадне от Dancing Stars, ще разберем в четвъртък от 20.00 часа по Нова.

Ако сте пропуснали бляскавият старт на Dancing Stars, гледайте епизода в NovaPlay, a ексклузивни репортажи от бекстейджа можете да видите в канала на шоуто във vbox7.com.