Не пропускайте старта на „Големите надежди” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Милица, Ева, Ралица и Драго – лицата на една от най-обичаните български формации „Фамилия Тоника”, стават част от бенда на „Големите надежди”. Четиримата изпълнители ще бъдат беквокали и ще застанат до малките кандидати, за да ги подкрепят в най-звездните им мигове на сцената тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Преди старта на шоуто и нетърпеливи от първата си среща с младите таланти, четиримата се върнаха назад в щурите си детски години. Те още помнят първите си стъпки в музиката.

Преди да осъзнае, че пеенето е нейното призвание, Ралица свирила на клавир в училищна група и редовно посещавала концертите в читалището в родния Левски. Първата публична изява на Ева била на 14-годишна възраст. Две години по-късно обаче вече била носител на медал от националния фестивал в Габрово.

По-големият брат на Драго пък бил човекът, който го насочил към музиката – именно той го научил да свири на китара и барабани. В седми клас вече свирил в най-добрата рок група във Враца „Вестители“. Любовта към музиката срещнала Милица с пианото още на петгодишна възраст, след което последвали участия в редиците на хор „Бодра смяна“, различни самодейни групи и разбира се, Консерваторията.

Днес четиримата продължават да бъдат любимци на поколения българи, а от утре ще споделят своя опит с най-младите таланти в „Големите надежди”. Кои песни са подготвили те за първия си концерт на живо и готови ли са да се качат на голямата сцена? 

Не пропускайте старта на „Големите надежди” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.