Не пропускайте старта на шоуто за малки таланти „Големите надежди” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

„Истински мънички, готини бойци на сцената” ще видим в шоуто за талантливи деца „Големите надежди”, което стартира тази вечер от 20.00 ч. в ефира на Нова. В това увериха водещият Драго Симеонов и Дивна, Любо Киров и Веселин Маринов от журито, които разказаха в „На кафе” любопитни подробности за новото шоу. 

Зрителите ще видят десет невероятни изпълнения, като сред малките таланти на възраст между четири и 14 години има момиченце, родено в САЩ и живяло в Хонг Конг, както и близнаци, подсказа Драго Симеонов. Това са изключително интересни деца, допълни той. 

Ние ще бъдем неподправени и изненадани от всичко тази вечер, каза Любо, като уточни, че кастингът е изненада за журито. На свой ред Веселин Маринов призна, че много се е зарадвал, когато разбрал, че ролята на журито е по-скоро да бъдат съветници на малките изпълнители.
 
Какво още разказаха четиримата в на „На кафе” - вижте във видеото тук. 

Кои песни са подготвили най-младите таланти за първия си концерт на живо и готови ли са да се качат на голямата сцена? Не пропускайте старта на „Големите надежди” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.