Гледайте шоуто за малки таланти „Големите надежди” в момента по Нова

Най-талантливите пеещи деца на България излизат на голямата сцена на „Големите надежди” на 12 март от 20.00 ч. по Нова. Децата и техните музикални заложби ще бъдат в светлината на прожекторите, за да докажат, че повече от всеки друг заслужават аплодисменти. 

Десет впечатляващи изпълнения ще видят зрителите на Нова. Рок банда, малък фитнес инструктор, млада писателка, близнаци и малчуган с екзотични домашни любимци са само част от изненадите, които ще превземат сцената на „Големите надежди”. Това разкри водещият Драго Симеонов в студиото на „На кафе”, където гостува заедно с Любо Киров, Дивна и Веселин Маринов от журито на шоуто. 

Тримата обаче няма да бъдат жури в истинския смисъл на думата – тяхната задача е да коментират, да поощряват и да помагат на младите таланти. Единствено зрителите ще бъдат тези, които ще определят кои деца заслужават да продължат напред в шоуто.  Част от страхотния бенд на шоуто са Милица, Ева, Ралица и Драго от една от най-обичаните български формации „Фамилия Тоника”.

„Чух страхотно пеене, сякаш не деца, а големи звезди изпълняват песните”, заяви Веселин Маринов пред специалния пратеник на Новините на Нова зад кулисите на шоуто Антон Андонов. Дивна пък разкри, че ще се почувства поласкана, ако някой от малките таланти изпълни нейна песен, макар че не очаква това.  

Какво се случва, когато децата превземат сцената? Кои са най-големите музикални надежди на България? Не пропускайте старта на „Големите надежди” на 12 от 20.00 ч. по Нова.