Не пропускайте да видите кои ще са новите млади таланти в сряда от 20.00 ч. по Нова

Първитe пет големи надежди на най-новото шоу на Нова вече са известни. Това са Ерика Адамс от Пловдив, Едит Бялкова от Малко Търново, гаражната банда Little Stars от Добрич, Радослав Димитров от Аксаково и Радко Петков от Троян. При изключително голяма конкуренция те събраха най-много зрителски гласове и заслужиха своето място на четвъртфиналите.

„Много обичам да правя добро и да дарявам”, признава родената в Колорадо 10-годишна Ерика, която изпълни песента на Марая Кери “Any time you need a friend”. Очарователната пловдивчанка вече има благотворителен концерт за гърба си – тя успява да напълни залата на Пловдивския театър, а събраните 9600 лв. дарява на детска онкохематология към УМБАЛ „Св. Георги".

Другата бляскава дама в топ 5 в първия концерт на живо бе малката Едит от Малко Търново, която се представи с песента на Поли Генова „На инат“. Макар уроците й по пеене да се броят на пръсти, тя вдигна публиката на крака. Това успя да направи и 10-годишният Радослав Димитров, който впечатли дори самия Звезди от „Ахат“. Рокаджията, който бе сред публиката, сподели, че е виждал малчугана на фестивал миналата година, но от тогава до сега е израстнал още повече.

Другото момче, което намери своето място сред топ 5, бе Радко Петков с изпълнение на Ain’t nо sunshine. Въпреки упоритите опити на водещия Драго Симеонов да разбере коя е магическата храна, която е ял преди изпълнението си, той отказа да признае. Многократно извън сцената малчуганът споделяше: „Не съм ли ял, не мога да пея“.

И накрая, но не на последно място, „Революция Z” превзе сцената на „Големите надежди“. Гаражната рок банда Little Stars доказа с изпълнението си, че трябва да се прекръсти на Big Stars, а Любо им пожела след гаража да превземат пълни зали и дори стадиони.

Кои са следващите млади таланти на сцената на „Големите надежди”, ще разберете в сряда, 19 март, от 20.00 ч. по Нова.

А ако сте пропуснали да видите изпълненията в първия лайв на шоуто за талантливи деца, гледайте епизода в NovaPlay.