Кой първи ще отпадне от Dancing Stars - не пропускайте шоуто след минути по Нова

Елен Колева се завръща на сцената на Dancing Stars – тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Тя и партньорът й от миналата година Калоян ще подкрепят и вдъхнат сили на участниците с любимия им танц – танго. 

Тази вечер вълненията в танцувалното шоу ще бъдат примесени с притеснение за всички участници, тъй като един от тях ще напусне Dancing Stars. 13-те двойки стартираха с репетициите за следващия си танц веднага след бляскавото начало във вторник, като междувременно подготвят и елиминационния си танц. 

Четиримата участници с най-нисък вот – комбинация от оценките на журито и зрителския вот, ще изпълнят още веднъж своето първо представяне. След това последните двама ще покажат своя елиминационен танц и един от тях ще напусне Dancing Stars. 

Още от изненадите тази вечер - Дивна, най-успешната млада изпълнителка и вече член на журито в „Големите надежди”, ще представи новия си сингъл „Мойта песен” заедно с хореографията на The Center. Освен това уменията си на бляскавата арена за танци ще покажат шампионите Александър Илиев и Ива Зарева, най-добрите в България и 15-ти в света по акробатичен рокендрол.

Кой ще отпадне първи, зрителите ще видят в Dancing Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова. А дали дамите, които въздишат по Мариан, Дарин и Антон, ще ги спасят от елиминации, ще разберем довечера.