След оспорвани първи елиминации в танцувалното шоу по Нова

След оспорвана битка най-усмихнатият участник в Dancing Stars - Бате Енчо, напусна сцената на бляскавото танцувално шоу по Нова. „Само за една седмица дансингът ме плени и ще продължа танцувам и занапред”, заяви с характерната си усмивка обичаният тв водещ.

Милко и Елена, Нели и Наско, Енчо и Петя, Мариан и Михаела - това са първите двойки, които в четвъртък вечер зрителите пратиха на оспорвани елиминации. Според регламента участниците с най-нисък вот – комбинация от оценките на журито и зрителския вот, изпълниха още веднъж своето първо представяне.

Впоследствие с вота си зрителите подкрепиха Милко и Елена, а след това и Мариан и Михаела, като по този начин им дадоха възможност да се изявят и следващата седмица на дансинга. На финала зрителският вот определи Енчо и Петя да напуснат хитовото предаване.  

Пред какви танцови предизвикателства ще се изправят звездите в следващия епизод и кой е следващият, който ще напусне шоуто? Гледайте Dancing Stars всеки вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.