Гледайте следващите изпълнения на звездите във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

След много оспорвани елиминации снощи зрителите на Нова решиха първият участник, който да напусне Dancing Stars тази година, да бъде бате Енчо. На първите елиминации, достойни за финал, застрашени за изгонване още бяха Нели Атанасова и Наско Месечков, Мариан Кюрпанов и Михаела, Милко Калайджиев и Елена.  С вота си зрителите подкрепиха Милко и Елена, а след това и Мариан и Михаела, като по този начин им дадоха възможност да се изявят и следващата седмица на дансинга. На финала зрителският вот определи бате Енчо и Петя да напуснат хитовото предаване.  

„Само за една седмица дансингът ме плени и ще продължа танцувам и занапред!" - сподели с характерната си усмивка обичаният телевизионен водещ. В предаването „Здравей, България”, веднага след първия лайв в Dancing Stars, Енчо и Петя споделиха, че се чувстват прекрасно, а Енчо е изключително запален по танците и само за месец е успял да отслабне с осем килограма. Сега той няма да спре и вече си е записал час за танци. В залата го подкрепяха кака Лара и Румен Луканов, които призоваха зрителите да гласуват за най-усмихнатия участник.

В бекстейджа след изпълнението му пък партньорът на Албена Михова – Петко, се обясни в любов на професионалната танцьорка Петя. Всички бурно ги аплодираха, а Енчо дори даде заявка да им бъде кум.

Нели Атанасова също остана на елиминации с бате Енчо и изключително много се притесняваше. Тя сподели: „Аз съм първата на Наско Месечков” – първата му партньорка в Dancing Stars, с която отива на елиминации толкова рано, едва в първата седмица. Тя истински искаше да продължи, за да не разочарова своя партньор. Тренировките за елиминационния им танц са били точно пет часа – вечерта преди да излязат на дансинга на Dancing Stars.  Зрителите оцениха тяхното изпълнения и двойката остана в шоуто.

Какви танци ще изпълнят звездите в следващия лайв на и кои от тях ще отидат на елиминации, ще разберете във вторник и четвъртък от 20.00 ч. по Нова.