Гледайте „На светло с Люба Кулезич” в неделя от 9.00 ч. по Нова

В неделя предаването „На светло с Люба Кулезич”  ще говори за съществуването на „Онова нещо” и неразбирането на смисъла от срещите ни с него - политическите призраци от действителността на актьорите Славчо Пеев и Пламен Сираков с вражеска диверсия срещу съвестта на създателя си Христо Бойчев.

Съдебната система със и без Красьо Черния - за  зависимостта на магистратите и уволненията във ВСС ще говори бившият апелативен прокурор Иван Петров.

Две години след бруталното убийство на Николай Йорданов делото най-накрая влиза в съда. Ще разберете има ли шанс българския Ханибал Адриан Ангелов, който разфасова момчето за няколко пити кашкавал, да отърве затвора. 

Ясновидката, която предрече тежката участ на братя Илиеви, на Косьо Самоковеца, Иван Тодоров Доктора и Емил Кюлев.  Врачката, която видя покушението срещу Доган и знае къде са братя Галеви, довереницата на мафията и политиците - Маг Рая. Какви ще бъдат новите й предсказания?

Антон Касабов – българинът успял да сбъдне американската мечта. Голямата звезда от Холивуд в Dancing Stars ще гостува на Люба Кулезич.

Не пропускайте „На светло с Люба Кулезич” от 9.00 ч. по Нова.