Десет нови късметлии получиха възможност да сбъднат мечтите си

Десет нови късметлии получиха възможност да сбъднат мечтите си в предаването Национална лотария по Нова. Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е 85 500 лева.

В първата игра „На крачка от късмета“ Николай Христов от Костенец си тръгна от студиото с нов автомобил и застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева. 25-годишният футболист мечтае да отиде на мач на Реал Мадрид – Барселона, както и за собствен бизнес.

Срещу сейфовете на Национална лотария се изправиха Силвия Александрова от село Дерманци и Пламен Деянов от Самоков. 51-годишният военнослужещ напусна шоуто с 4 000 лева, след като пръв отвори два сейфа със знак „Х“. Младата дама реши да рискува и продължи във втория кръг на играта. Късметът ѝ обаче я напусна - тя не успя да утрои печалбата си и си тръгна от студиото с награда от 1 500 лева.

След предаването 23-годишната дама сподели, че най-голямата й мечта е съпругът й да се излекува. В момента той е глухоням, като късметлийският билет е купен от него. Спечелените пари семейството ще използва за лечение.

В MEGA JACKPOTа на Национална лотария Галя Константинова от София беше големият късметлия, като изтегли най-високата карта №49 в предварителното раздаване и спря „Колелото на късмета“ на сумата 150 000 лева. В крайна сметка Галя напусна шоуто с 20 000 лева, които ще запази за образованието на детето си.

Всички късметлии в предаването можете да видите тук.