Интервю със звездата от Dancing Stars в „На светло с Люба Кулезич”

„Ще се концентрирам на 100 процента, за да дам най-доброто от себе си в Dancing Stars”, заяви в ефира на Нова звездата от шоуто Антон Касабов. Българинът, за когото казват, че е сбъднал американската мечта, гостува в предаването „На светло с Любa Кулезич”, за да разкаже за  предизвикателството Dancing Stars, как се успява в Холивуд и как се сбъдват мечти.

„Танцът и бойните изкуства са изразяване на самия себе си. Важното е да изразиш себе си по най-добрия начин”, подчерта Касабов.

Любопитно е, че той е професионален състезател по таекуондо и има собствена школа за деца в САЩ, където тренират децата на холивудски звезди като Никълъс Кейдж. Приятелката на актьора водила сина им на тренировки при него, като веднъж Кейдж дори я изревнувал от Касабов, разказа с усмивка той. Впоследствие господата разбрали, че имат много общо помежду си - като актьорската страст например.

„Никога не съм мислил да се връщам назад, имал съм амбиция и тя ме е движила напред. Минал съм през какво ли не, но от малък знам какво искам да направя и до днес го следвам”, заяви още Касабов, който е участвал в много холивудски продукции. В студиото на Нова той разказа и как Мадона проявила интерес към него като модел за нейно видео.

Антон Касабов се въздържа да отговори има ли приятелка, но подчерта, че е важно да носим любовта първо вътре в себе си.

Вижте във видеото тук какво още разказа той в „На светло с Люба Кулезич”. И не пропускайте неговите танци с партньорката му Дорина - всеки вторник и четвъртък в Dancing Stars от 20.00 ч. по Нова.