Обичаните водещи ще сбъднат желанието на феновете на шоуто да се преобразят като дует „Ритон“ - тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Още в първия сезон на най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода“ зрителите пожелаха да видят неповторимите водещи Зуека и Рачков в ролята на дует „Ритон“.

Двамата са готови да задоволят любопитството и тази вечер ще изпълнят хит на култовия дует. Сред предположенията на феновете на Facebook страницата на шоуто бяха Дони и Момчил, братя Аргирови, Ангел и Моисей, а Рафи изяви желание да ги види като Milli Vanilli.

Зуека и Рачков обръснаха косите си, за да станат като две капки вода за I’m Too Sexy в първия сезон, а сега някой от тях ще се престраши да изиграе една от най-сексапилните дами на българската естрада – Катя. Кой от двамата ще влезе в нейната роля и кой ще бъде Здравко - загадката ще бъде разкрита след броени часове в ефира на Нова.

Тази вечер зрителите ще видят още звездни преобразявания. Иво Танев ще бъде Звезди, Къци – Лили Иванова, Неве – Roxette, Мая – Криско, Стефания - Ваня Костова, Деян - Тhe Prodigy, Павел – Duffy, Нети - Michael Jackson.

Гледайте „Като две капки вода“ тази вечер от 20.00 ч. по Нова.