Зуека и Рачков ще бъдат като Катя и Здравко от дует „Ритон“, Къци Вапцаров ще е като Лили Иванова - тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Неузнаваеми ще бъдат и водещите, и осемте звездни участници в шоуто за преобразявания „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова, като зрителите ще се забавляват с първите им разменени роли.

След броени часове водещите на шоуто Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков ще бъдат Катя и Здравко от дует „Ритон“. Пред екип на „На кафе” Зуека не пожела да издаде кой ще е Катя и кой Здравко, но увери, че има готовност и за двете роли.

Павел Владимиров също ще се преобрази като дама за ролята на Duffy, а Къци Вапцаров ще бъде като примата на българската естрада – Лили Иванова. Зрителите ще видят Нети като Майкъл Джексън, Стефания Колева като Ваня Костова, а Иво Танев като Звезди.

Кошмарът на Мая Бежанска да изпълни рап парче се сбъдна – тя ще трябва да стане като две капки вода с Криско. Предизвикателството за Деян Донков е Prodigy, а за Невена Бозукова-Неве - песен на Roxette. 

На Facebook страницата на шоуто може да видите няколко кадъра от репетицията на Иво Танев и Деян Донков днес, които „откраднахме” за вас.

Как ще се справят с превъплъщенията водещите и участниците? Гледайте „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.