Къци Вапцаров е фаворитът на вечерта в „Като две капки вода” по Нова

Водещите на шоуто „Като две капки вода” по Нова Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков имаха нелеката задача да се преобразят като Катя и Здравко от дует „Ритон”. В асансьора двамата определиха кой кого ще имитира - накрая Рачков обу високи токчета и облече червена рокля, за да влезе в образа на Катя, а Зуека - на чаровника Здравко.

„Вие сте уникати“ - така Маги Халваджиян коментира изпълнението на водещите на „Като две капки вода“. Двамата заслужиха овациите и на журито, и на публиката с пламенното изпълнение на „Джалма”, с което подгряха сцената за осемте участници в шоуто в понеделник.

Иво Танев впечатли с изпълнението си на „Черната овца” на „Ахат”, а Деян Донков даде най-доброто от себе си, за да представи песента Firestarter на The Prodigy. Стефания Колева се преобрази до неузнаваемост като Ваня Костова и заслужи бурни аплодисменти за изпълнението на „Старата любов”.

Вторият епизод на най-забавното предаване в тв ефира забавлява с първите разменени роли. Павел Владимиров се преобрази като дама за ролята на Duffy, а Нети взриви публиката с изпълнението на They Don’t Care About Us на Майкъл Джексън. Неве като Мари от Roxette.

Зрителите видяха като Мари от Roxette Невена Бозукова-Неве, която впечатли с изпълнението на Listen to Your Heart. Мая Бежанска станa като две капки вода с Криско, за да представи песента „Идеал Петрофф”.

С невероятното изпълнение на  „Стари мой приятелю” Къци Вапцаров прие предизвикателството да се преобрази като примата на българската естрада Лили Иванова и вдигна публиката на крака.

Малко преди финала Марияна Попова поднесе специалната изненада за зрителите. Обичаната певица се преобрази като Уитни Хюстън за впечатляващо изпълнение на One Moment in Time.

Фаворитът на вечерта е Къци Вапцаров, който реши да дари наградата си - сумата от 1000 лева - за кауза, посветена на Кукления театър в София. Не пропускайте звездните преобразявания в „Като две капки вода” и следващата седмица - в понеделник, 24 март, от 20.00 ч. по Нова.