Невероятни превъплъщения във втория епизод на най-забавното шоу за звездни преобразявания по Нова

Къци Вапцаров е победителят във втория епизод на най-забавното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” в понеделник по Нова.

Той прие предизвикателството да се преобрази като примата на българската естрада Лили Иванова и вдигна публиката на крака с невероятното изпълнение на „Стари мой приятелю”. Маги Халваджиян заяви, че се очертава изключително шоу, защото този сезон всички участници са много добри, а Хилда Казасян отново бе затруднена в разпределянето на оценките. 

Къци Вапцаров реши да дари наградата си от вечерта - сумата от 1000 лева - за кауза, посветена на Кукления театър в София.

В шоуто в понеделник зрителите видяха и невероятните превъплъщения на Иво Танев като Звезди от „Ахат”, Деян Донков като Кейт Флинт от The Prodigy, Стефания Колева като Ваня Костова, Павел Владимиров като Duffy, Нети като Майкъл Джексън, Неве като Мари от Roxette и Мая Бежанска като Криско.

Специалният гост Мариана Попова, която се превъплъти в Уитни Хюстън, прикова всички погледи с изпълнението на One Moment In Time. Тя призна, че е сбъднала една своя мечта - да бъде Уитни.

Не пропускайте звездните преобразявания в „Като две капки вода” и следващата седмица - в понеделник, 24 март, от 20.00 ч. по Нова.