Гледайте Dancing Stars в момента по Нова

Световната бронзова медалистка по сноуборд Сани Жекова ще излезе на сцената на Dancing Stars за първи път тази вечер. Тя и партньорът й Симеон Тимов ще изпълнят най-бързия и ескплозивен танц - джайв. Успяхме да надникнем зад завесите и да уловим ексклузивни кадри от усилената подготовка на шампионката и нейния партньор.

Водещите Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов представиха звездните двойки на дансинга тази вечер - Мика и Тодор, Милко и Елена, Нели и Наско, Антон и Дорина, Вензи и Ралица, Дарин и Ани, Нана и Мирослав, Михаела и Светльо, Албена и Петьо, Мариан и Михаела, Елена и Деян, Сани и Симеон, Ути и Елена.

Не е сигурно обаче дали Ути ще бъде сред участниците на дансинга, тъй като той е със счупена ръка след неприятен инцидент. Симпатичният кулинар претърпя травма по време на репетиция и в момента е с гипсирана ръка и с тотална забрана за всякакви физически активности, в това число и любимите на Ути танци.

Ще видим ли отново на екран Ути и Елена? Как ще се представят останалите тацувални двойки? Гледайте Dancing Stars в момента по Нова.