Невероятен дебют на Сани Жекова в танцувалното шоу по Нова

Напрежение, драма, желание за победа и състезателен хъс - на всичко това станаха свидетели зрителите на Dancing Stars по Нова. Ути Бъчваров взе изключително смело решение - той ще остане в хитовото предаване, въпреки всички лекарски предупреждения и забрани.

„Това шоу заслужава нашия танц”, сподели Ути пред журито, секунди след като завърши перфектната си самба с гипсираната си ръка. „Танците се научават, душа не се преподава”, отвърна Галена Великова, а 10-ката на Илиана Раева каза всичко и без думи.

Водещият превъзмогна болката с усмивка, наложи си желязна самодисциплина и на всичко отгоре поднесе по един коктейл на журито.

Вечерта беше белязана и от първото изпълнение на Сани Жекова, което беше на олимпийска висота, от феноменалния „хеликоптер” на Албена Михова, от „ханша” на Мариан Кюрпанов, както и от бляскавите подвизи на всички звезди на Dancing Stars.

Най-много точки обаче събра сексапилната самба на тандема Михаела и Светльо и стана победител на вечерта.

Още какви изненади и обрати са ни подготвили от танцувалната сага Dancing Stars 2014, зрителите ще видят в следващия епизод в четвъртък от 20.00 ч. по Нова.