Жана Бергендорф ще вдъхне кураж на талантливите малчугани в „Големите надежди” тази вечер 20.00 ч. по Нова

Финалисти от детската „Евровизия“ и „Сан Ремо Джуниър”, призьори от музикални фестивали в Люксембург, Малта, Унгария и Казахстан са сред новите десет таланти, които ще завладеят сцената на „Големите надежди“ тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Вторият концерт на шоуто ще представи още десет претенденти за слава, които ще защитят честта на градовете Русе, Разград, Стара Загора, Козлодуй, Бургас и София. Сред тях е малчуган, класирал се сред челните места на детския песенен конкурс „Евровизия“. Малкият певец обича да си акомпанира сам на китара и пиано и е страстен почитател на лова и риболова.

С впечатляваща за годините си артистична кариера и многобройни участия в конкурси в страната и чужбина се откроява друг даровит участник, който мечтае да стане по-известен дори от Леонардо да Винчи.

Сред големите надежди ще бъде също финалистка в „Сан Ремо Джуниър“ и носителка на първи места в редица международни певчески надпревари. На сцената ще блесне и дама, която още на годинка впечатлила с изпълнение на „Мила моя мамо“. Сред малките таланти зрителите ще видят колекционер на камъни и носител на няколко първи награди от конкурси по рисуване и пиано.

Жана Бергендорф, победител във втория сезон на X Factor, ще вдъхне кураж на участниците във втория концерт на живо на „Големите надежди“. Какви съвети ще им даде тя и кои ще бъдат следващите пет от тях, които ще се класират за четвъртфинал - гледайте „Големите надежди” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.