Първото място на вечерта в танцувалното шоу грабнаха Михаела Филева и Светльо

Изключително емоционален заряд донесе третият епизод на танцувалното шоу Dancing Stars във вторник по Нова. Ути Бъчваров взе много смело решение да остане в хитовото предаване, въпреки всички лекарски предупреждения и забрани. „Това шоу заслужава нашия танц”, заяви Ути пред журито, след като с гипсираната си ръка завърши перфектната самба, която го класира на второто място. 

Вечерта беше белязана и от първото изпълнение на Сани Жекова, което беше на олимпийска висота. Тя показа невероятна увереност и артистичност в танца. След изпълнението си Сани заслужи признание от всички членове на журито, а Илиана Раева я нарече „велика личност”. 

Албена Михова получи прозвището „жената хеликоптер” заради феноменалното си изпълнение. Мариан се подложи на подводни упражнения за самба ханш, а Нана вдъхнови зрителите с джайв и провокира Христо Мутафчиев да я нарече „дивак”. Той изрази възхищението си към нея и самоиронията, с която тя преминава през трудностите в живота и тренировките на сцената на Dancing Stars. 

Най-много точки събра сексапилната самба на тандема Михаела и Светльо и стана победител на вечерта. Най-малко точки от журито получиха Милко и Елена, Мика и Тодор. Учудващо победителите от първия лайв Дарин и Ани също са застрашени от елиминации и ще се борят за зрителския вот. 

Кой ще отпадне на вторите елиминации в Dancing Stars ще стане ясно днес от 20.00 ч. по Нова. Утре зрителите ще видят и двама от танцьорите в световноизвестния цирк Елуаз, които пристигат специално за участие в Dancing Stars. Еми и Батист ще демонстрират невероятната среща между момичето-каучук и брейк танцьора.