Гледайте Dancing Stars и следващия вторник от 20.00 ч. по Нова

Приказката Dancing Stars 2014 свърши за Милко и Елена. Те нямаха шанса на Дарин и Ани, които още в началото на вечерта бяха спасени от зрителите.

Милко и Елена, Мариан и Михаела, Елена и Деaн дадоха всичко от себе си на дансинга в четвъртък, но истинският танцувален дуел бе между модела Мариан и попфолк иконата Милко Калайджиев. Мариан и Михаела заложиха на джазовия ритъм на линди хоп, а Милко и Елена ни върнаха в епохата на диското. И двамата бяха за втори път на елиминации, но решението на зрителите беше повече от ясно.

Dancing Stars 2014 напусна Милко Калйджиев. „Dancing Stars беше прекрасна тренировка за мен. Научих доста неща”, заяви Милко. „Мисля да открия танцувална школа в Свиленград”, сподели певецът с шеговит тон.

Дансинга на предаването наистина се разтресе от бурните аплодисменти и овации за малките сладури от Бон-Бон, чаровника Дичо, момичето глас Поли Генова и симпатягите Део, Лео, Рафи и Играта. Черешката на тортата беше изпълнението на световно известните артисти от цирк „Елуаз”, които потопиха всички в магическия свят на цирковото изкуство.

Какви ли още изненади са подготвили от екипа на шоуто, ще разберете само в следващия епизод на Dancing Star 2014 във вторник от 20.00 ч. по Нова.