Гледайте празничните епизоди на шоуто тази седмица по Нова

Гост звезди водят „Господари на ефира” тази седмица. По повод 11-ия рожден си ден популярното шоу кани известни и любими лица да заместят титулярните водещи.

Празничните броеве стартират в понеделник с ударна доза красота и професионализъм в лицето на Калин Врачански и Никол Станкулова. Във вторник ще застъпят двама господа – Юлиан Константинов и Андрей Слабаков. Ексцентричният режисьор за втори път приема поканата на продуцента Джуди Халваджиян да влезе в ролята на водещ на шоуто.

„За нас най-голямото постижение за тези 11 години е, че имаме обичта и доверието на хората. И то във време, когато доброто име и доверието в нашата държава са все по-дефицитни”, казва Джуди Халваджиян. „Още един повод за гордост е фактът, че оцеляхме и се развиваме цели 11 години, а в това време се появяваха и изчезваха някои добри и не толкова добри имитации на нашето шоу“, добавя продуцентът. 

Не пропускайте „Господари на ефира“ от 23.00 ч. тази седмица, за да разберете още кои любими и популярни лица ще поемат щафетата като водещи на шоуто.