Коя българска звезда ще влезе в ролята на Аксел - гледайте шоуто тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Аксел Роуз ще завладее сцената на „Като две капки вода“ тази вечер по Нова. Рок легендата ще гостува в третия лайв на най-забавното шоу за звездни преобразявания и ще зарадва зрителите с хитове на култовата група Guns’n’Roses.

Но кой български любимец ще влезе в неговата роля - зрителите ще видят тази вечер от 20.00 ч. по Нова. За трансформацията му в Аксел Роуз от екипа издават само, че ще трябва да заличат отличителните му татуировки, за да нарисуват наново тези на Аксел.

Отливка с фоам пяна, която се използва и в мащабни холивудски продукции за специални ефекти, ще бъде използвана за преобразяването на Нети в Сюзън Бойл. Талантливата актриса ще претърпи четиричасова трансформация, за да „напълнее“ с 30 кг.

Победителят от миналия лайв Къци Вапцаров ще се превърне в тийн идола Джейсън Деруло със специалния уред аерограф, с който ще стане чернокожия певец. Павел Владимиров не слиза от високите токчета вече втора седмица. След русокосата ирландка Duffy, тази вечер той ще бъде българската легенда Роси Кирилова.

Мая отново ще се трансформира в мъж, този път като Мариус Куркински. Неве ще влезе в ролята на фурията Тина Търнър, а Стефания Колева ще е русото изкушение Мерилин Монро. От лошото момче Кийт от The Prodigy Деян ще се превърне в лошото момче на рока Били Айдъл. Иво Танев ще завладее публиката като краля на сцената Фреди Меркюри.

Кой ще бъде кралят в третия лайв - гледайте „Като две капки вода“ тази вечер от 20.00 ч. по Нова.