Не пропускайте шоуто за звездни преобразявания тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Неузнаваеми ще бъдат звездните участници в третото шоу за преобразявания „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

„Много голяма, прекрасна, дива” - така Неве описа певицата Тина Търнър, в чиято роля ще се преобрази. „Ще дам всичко от себе си на сцената за нея”, каза Неве пред екипа на „На кафе”, който присъства на репетицията часове преди шоуто. Тя увери, че гримьорите ще се справят отлично с превъплъщението й. 

След изпълненията й на Лайза Минели и Майкъл Джексън в предишните издания, тази вечер зрителите ще видят Нети като Сюзън Бойл. „Тя изцяло разчита на гласа си, който е много красив и обработен, понеже е пяла в хор”, разказа Нети. Според нея предимството й за тази роля е, че и тя самата е пяла в хор. Любопитен факт е, че едната от гримьорките в шоуто лично познава Сюзън Бойл и й дава насоки как да влезе в образ. 

Вижте във видеото тук какво разказа Къци Вапцаров за новото си превъплъщение в Джейсън Деруло и какви изненади готвят останалите звезди в шоуто. Не пропускайте „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.