Не пропускайте шоуто за звездни преобразявания в момента по Нова

Отново неузнаваеми ще бъдат звездните участници в третото издание на шоуто за преобразявания „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Една от изненадите е, че рок легендата Аксел Роуз ще завладее сцената и ще зарадва зрителите с хитове на Guns’n’Roses. От екипа на предаването пазят в тайна кой български любимец ще влезе в неговата роля, като за трансформацията издават само, че ще трябва да се заличат отличителните му татуировки, за да се нарисуват тези на Аксел.

„Много голяма, прекрасна, дива” - така Неве описа певицата Тина Търнър, в чиято роля ще се преобрази. „Ще дам всичко от себе си на сцената за нея”, каза Неве пред екипа на „На кафе”, който присъства на репетицията часове преди шоуто. 

След изпълненията й на Лайза Минели и Майкъл Джексън в предишните издания, тази вечер зрителите ще видят Нети като Сюзън Бойл. Любопитен факт е, че една от гримьорките в шоуто лично познава Сюзън Бойл и дава насоки на Нети как да влезе в образ. 

Павел Владимиров не слиза от високите токчета вече втора седмица. След русокосата ирландка Duffy, тази вечер той ще бъде българската легенда Роси Кирилова. Мая Бежанска отново ще се трансформира в мъж, този път като Мариус Куркински. Стефания Колева ще е русото изкушение Мерилин Монро, а Деян Донков ще се превърне в лошото момче на рока Били Айдъл. Иво Танев ще завладее публиката като краля на сцената Фреди Меркюри.

Вижте във видеото тук какво разказа Къци Вапцаров за новото си превъплъщение в Джейсън Деруло и какви изненади готвят останалите звезди в шоуто. Не пропускайте „Като две капки вода” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.