Очаквайте още изненади в шоуто за преобразявания по Нова

Преди минути стартира поредният епизод на най-забавното шоу за преобразявания в българския ефир – „Като две капки вода".

Както обеща в предходния епизод на предаването, Маги Халваджиян избра гост от публиката, който в края на вечерта ще оцени с 3 до 10 точки изпълненията на участниците. Днес вместо него оценки ще раздава Мария.

Тазвечершният лайв откри Неве с фантастичното си изпълнение на Тина Търнър - Nutbush City Limits. След него Маги заяви, че временното класиране е несправедливо, защото Неве за момента е на последно място. Чаровната актриса призна, че въпреки това всеки път се забавлява искрено.

Втора на сцената на „Като две капки вода“ излезе Мая Бежанска в образа на Мариус Куркински и изпълни култовото му парче „Стига бе“. След нейното представяне от асансьора се появи Рачков, който доведе на сцената истинска овца, за да помогне на Мая. „Първо галиш, след това пееш и накрая доиш“. Така Рачков определи печелившата формула за добро представяне на всеки изпълнител.

Кой ще бъде специалният гост в шоуто тази вечер, който ще се преобрази в Аксел Роуз? И кой ще е големият победител на вечерта? Ще разберете само в „Като две капки вода" по Нова.