Дичо се преобрази в Аксел Роуз в третия епизод на шоуто по Нова

Поредна силна вечер в „Като две капки вода“ по Нова. Бляскаво шоу, много смях, усмивки и добро настроение донесоха всички участници в най-забавното шоу за преобразявания в ефира.

Зрителите дадоха най-много точки на Иво и неговото преобразяване във Фреди Меркюри. Въпреки това първото място зае Нети с феноменалното й превъплъщение в Сюзън Бойл. Тя успя да разчувства всички в залата и пред телевизионния екран с изпълнението на I Dreamed a Dream. Своята награда от 1000 лева Нети дари на Дома за артисти ветерани.

И този понеделник рок разтърси сцената на „Като две капки вода“. Специалният гост беше Дичо, който призна, че винаги е искал да влезе в образа на легендата Аксел Роуз и да изпълни Sweet Child O’ Mine. „Велико!“ с една дума Дичо описа усещането да бъде Аксел, макар и за малко.

Дали триумфът на Нети в „Като две капки вода” ще продължи, ще разберете следващия понеделник, 31 март, от 20.00 ч. по Нова, когато тя ще се преобрази в Паша Христова и ще изпълни емблематичната песен „Една българска роза”.