Третият концерт на шоуто за талантливи пеещи деца е тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Нови десет вълнуващи, забавни и по детски непринудени изпълнения ще видят зрителите в третия концерт на шоуто за талантливи пеещи деца „Големите надежди“ тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Малките таланти имат сериозна музикална подготовка, многобройни първи места и Гран При от международни и национални конкурси и не на последно място – интересни извънкласни занимания и хобита като плуване, футбол, рисуване, танци, колекциониране на етикети и оригами. 

Големите десет надежди в третия концерт идват от различни краища на страната - Шумен, Варна, Бургас, Търговище, Русе, Велинград, Разград и София. Сред тях е хубавица, носителка на Гран При по красота от международния конкурс за красота за деца в Доминиканската република. Тя учи в училище по танцово изкуство и класически балет, но признава, че мечтае за певческа кариера. Друга малка дива, израснала в семейство на музиканти, се откроява с необичайна страст – колекциониране на етикети.

Две сестри, почитателки на литературния жанр фентъзи и финалисти в националния музикален конкурс на БНР „Нови гласове“, също ще бъдат сред претендентите за слава в третия епизод. Двете обичат да плуват, да рисуват и не пропускат участие в честванията в родния им град.

Друг запален фен на фентъзи разказите и любител на животните ще излезе на сцената на „Големите надежди“ в сряда. Малкият талант се грижи едновременно за няколко домашни любимци, сред които са единствената екзотична двойка папагали в България – порода еклектус, какаду, куче и няколко гълъба. Хвали се, че изучава три езика – английски, руски и френски и дори пее в църковен детски хор. 

Вицепрезидентът на България Маргарита Попова отново ще бъде специален гост на концерта на живо, за да пожелае успех и да аплодира новите десет надежди, които ще завладеят сцената. 

Не пропускайте „Големите надежди” – тази вечер от 20.00 ч. по Нова.