Не пропускайте да видите новите десет таланти следващата сряда от 20.00 ч. по Нова

Нови десет талантливи деца завладяха сцената в третия концерт на „Големите надежди”. След изключително оспорвано гласуване зрителите на Нова определиха петте малки певци, които ще продължат към четвъртфиналите. Това са  Преслава Петрова  от Търговище,  Биляна Лазарова от София, Павел Матеев от Разград, Мариам Маврова от Велинград и Янко Станев от Варна.

На няколко пъти даровитите таланти успяха да изправят на крака публиката на шоуто, а с всяко следващо изпълнение Дивна, Любо и Веско се питаха наистина ли са на концерт на деца-таланти. С уникалното си изпълнение на песента All I want from Christmas is you на Марая Кери, Биляна Лазарова спечели публиката и стана първа сред първите. 13-годишната дива е възпитаничка на училище по танцово изкуство и класически балет и е носител на награди от надпревари за красота, сред които Гран При от конкурс в Доминиканската република. Артистичният си талант разгръща и в детския спектакъл „Пепеляшка“ в театралния колеж „Любен Гройс".

Макар кавалерите в третия епизод на „Големите надежди” да бяха само трима, двама от тях влязоха в челната петорка. Шоуто за деца таланти е първият конкурс, в който участва 11-годишният Янко Станев, но още първото му изпълнение на голямата сцена – песента  When I was your man, му спечели прозвището „българският Бруно Марс” и заслужено го изпрати на четвъртфинал. Талантливият малчуган пее в църковен детски хор и в детската опера във Варна. Свири на пиано от 6-годишен, обича да чете фентъзи и енциклопедични книги и отглежда екзотични домашни любимци.

Другият кавалер в компанията е 12-годишният Павел от Разград. Той плени публиката, като върна рока на сцената с класиката „Жулиета” на група „Тангра”. Освен че свири на пиано и посещава уроци по пеене, даровитото момче се увлича по програмирането, но с лекота изучава хуманитарни науки.

Мариам Маврова изпълни Hallelujah на Александра Бърк. Песента на победителката в британския X Factor помогна и на 12-годишната Мариам да стигне до четвъртфиналът на „Големите надежди”. „Ти изгради песента като професионалист”, похвали я Дивна, а Любо Киров й предрече „страхотно бъдеще”. Мариам е носител на многобройни награди, а сред най-впечатляващите са призът на публиката на детския песенен конкурс „Евровизия“ 2011 г. и Гран При от националния музикално-танцов конкурс „Орфеева дарба“. Публиката бе омагьосана и от невероятното изпълнение на Hurt на Кристина Агилера от 9-годишната Преслава от Търговище. „Малкото момиче с големия глас“, както я нарече Дивна, е носител на многобройни призови места от международни и наши конкурси. Свири на пиано и обича да танцува и рисува. 

Кои са следващите млади таланти на сцената на „Големите надежди”, ще разберете следващата сряда от 20.00 ч. по Нова.