Не пропускайте шоуто за талантливи пеещи деца и следващата сряда от 20.00 ч. по Нова

Нови десет изпълнения взривиха сцената на „Големите надежди“ в сряда. В третия епизод на предаването талантливите мачугани няколко пъти изправиха публиката на крака, а журито отново остана без думи. Новата великолепна петорка включва младши водолаз, носителка на Гран При за красота, смел мечтател, любимка на публиката от детската „Евровизия” и многостранен артистичен талант.

Биляна Лазарова от София покори с песента All I Want for Christmas Is You на Марая Кери и получи най-висок зрителски вот. „Като слънце си – талантливо и красиво. Ти владееш сцената“, похвали Любо Киров 13-годишната дама, която е носител на Гран При от конкурс за красота в Доминиканската република. Тя учи в училище по танцово изкуство и класически балет, но предпочита пеенето пред танците. Учи актьорско майсторство и играе в детския спектакъл към театрален колеж „Л. Гройс” - „Пепеляшка“. Споделя, че отдавна е чакала подобно предаване, защото мечтае да се яви във формат за талантливи деца.

Като „Малкото момиче с големия глас“ определи Дивна деветгодишната Преслава Петрова от Търговище. Тя вдигна на крака публиката и омагьоса журито с безапелационно изпълнение на песента Hurt на Кристина Агилера. „Преслава, ти ще станеш една голяма певица“ – с тези думи Любо Киров предрече бъдещето на малката дива. Преслава е носител на многобройни призови места от международни и наши конкурси. Свири на пиано, обича да танцува и рисува и мечтае да се занимава професионално с музика. 

В челната петица се класира и Янко Станев от Варна, които изпя When I Was Your Man на Бруно Марс. Третият концерт на „Големите надежди“ е първата сцена, която той покорява. „Не мога да повярвам, че никога не си се качвал на сцена. Ти определено си българският Бруно Марс“, коментира Дивна и прегърна даровития малчуган. Янко отскоро е младши водолаз, след като е получил свидетелство за успешно преминат курс за гмуркачи. Пее в църковен детски хор и в детската опера във Варна. Свири на пиано, тренира тенис на корт и футбол. Обича да рисува, да чете фентъзи и енциклопедични книги. Страстен любител на животните, отглежда екзотични домашни любимци.

Другият кавалер в компанията е 12-годишният Павел Матеев от Разград. Той плени публиката, като върна рока на сцената с класиката „Жулиета” на група „Тангра”. Съвременният малък Ромео се увлича по програмирането и мечтае да създаде холограмен изкуствен интелект, като порасне. 

12-годишната Мириам Маврова от Велинград е петата малка дива, която се класира за четвъртфинал. Тя е носител на над 30 призови места от международни и национални конкурси, а сред най-впечатляващите са призът на публиката на детския песенен конкурс „Евровизия“ 2011 г. и Гран При от националния музикално-танцов конкурс „Орфеева дарба“. Участва в благотворителни концерти във Велинград и София.

Кои ще бъдат следващите десет малки диаманти на сцената на „Големите надежди“ - зрителите ще видят другата сряда, 2 април, в четвъртия епизод от 20.00 ч. по Нова.