Актрисата в „На светло с Люба Кулезич”

„Преобразяването на сцената на „Като две капки вода” обогатява, защото дълго време изследваш образа”, разказа Стефания Колева. Актрисата, която зрителите на Нова видяха като Шакира, Ваня Костова и Мерилин Монро, гостува в предаването „На светло с Люба Кулезич”, за да разкрие как се подготвя за превъплъщенията си.

За шоуто за звездни преобразявания тя се подготвя като за роля - запознава се с биографични факти за персонажа, с изявите му на сцена. „Това е предизвикателство за самата мен, защото до някаква степен имах страх от изява с микрофон. Чувам си гласа по различен начин, защото е прекалено концентрирано и за кратко време, в което трябва да дадеш най-доброто от себе си“, отбеляза Стефания Колева.

„На мен това ми харесва, много ми харесва - да се опитвам да влизам в различни образи, много е актьорско”, каза тя. „Извличаш някаква част от теб, която никъде и по никакъв друг начин не можеш да покажеш в една реална обстановка”, подчерта актрисата.

Целия разговор гледайте във видеото тук.

Не пропускайте „Като две капки вода” в понеделник от 20.00 ч. по Нова, когато Стефания Колева ще се преобрази като Алис Купър.