Гледайте „Като две капки вода” по Нова

Павел Владимиров откри поредния епизод на шоуто за преобразявания „Като две капки вода“ по Нова, като се върна към мъжките роли с изпълнението си на Satisfaction на Миг Джагър.

Забавен, усмихнат и изключително енергичен той влезе в образа на рок легендата и нажежи емоциите в залата. След неговото изпълнение Зуека и Рачков излязоха с потури на сцената, като посъветваха Павел, че с подобно облекло ще подобри значително танцовите си умения.

След него на сцената излезе Нети, която влезе в образа на обичаната българска певица Паша Христова. Изпълнението на „Една българска роза“ разчувства журито и публиката, а Хилда коментира с думите „Беше брилянтно“.

Прецедент в шоуто се оказа изпълнението на Деян Донков. Неговото участие се излъчи на запис, тъй като той е на турне с трупата на Народния театър и спектакъла „Дон Жуан“. За да бъде честно оценяването, Деян получи правото само на един дубъл за заснемането на култовото гангста парче на 50 cent - P.I.M.P. Правото да гласува с 5 точки в края на предаването и да натисне бутона на късмета той отстъпи на Павел, защото все му се падат интересни задачи.

Победител на вечерта за втори път е Къци Вапцаров, който раздели своята награда от 1000 лева между двама български учители, чиито ученици носят медали по математика и физика на страната ни.

Не пропускайте „Като две капки вода“ и следващия понеделник, 7 април, от 20.00 ч. по Нова.