Ексклузивна фотогалерия преди шоуто вижте тук

Феновете във Facebook на бляскавото танцувално шоу Dancing Stars ще имат възможност да станат част от него, като изберат „Танцът на седмицата”. 

Гласуване на официалната Facebook страница на предаването ще определи победителите, а оттук нататък феновете ще имат думата за това кой е най-добрият танц всяка седмица. Гласуването във Facebook ще продължава от старта във вторник – точно в 20.00 ч. до края на предаването, като фаворитите ще бъдат съобщени в ефира на Нова след надпреварата още във вторник вечерта. 

Първия танц на феновете във Facebook ще видим в Седмицата на смеха в Dancing Stars, която обещава да зарадва зрителите с много изненади. „Довечера ще изтанцуваме умопомрачително ча-ча-ча”, разкри Наско Месечков, който заедно с Нели Атанасова гостува в „Здравей, България”. Двамата издадоха още, че част от хореографията им ще бъде свързана с култовата поредица „Междузвездни войни”. Техни фаворити в шоуто са Дарин и Ани, Михаела и Светльо, както и Вензи и Ралица. 

Изненада ще бъде и изпълнението на Ути и Елена, които ще представят страстно пасо добле. Дори със счупена ръка Ути ще кацне от Космоса, като екипът е подготвил специална техника за безопасността му. 

Ексклузивна фотогалерия преди шоуто вижте тук.

Не пропускайте Седмицата на смеха в Dancing Stars по Нова.