Песни на Фреди Меркюри, Паша Христова и група „ФСБ” ще чуем в „Големите надежди” в момента по Нова

Нови десет малки таланти ще завладеят сцената в четвъртия концерт на „Големите надежди” по Нова.  Невръстните изпълнители отново ще изненадат зрителите с избора си на песни.  Една малка дама ще представи парче на Кейти Пери, а друг участник ще се справи с предизвикателството на хит на Фреди Меркюри. Сред песните няма да липсват и български класики на изпълнители като Паша Христова и група ФСБ.

Големите десет надежди в четвъртият концерт идват от различни краища на страната - Шумен, Велико Търново, Бургас, Търговище, Горна Оряховица, Добрич, Разград и София. Тази вечер на сцената ще се представят осем дами и само двама господа.

Специален гост на четвъртия концерт ще бъде любимецът на българските деца бате Енчо. След като превзе сцената на Dancing Stars, днес той ще бъде натоварен със специална мисия – да обяви Топ 5 по-по-най таланти.

Какви изненади още са подготвили малките изпълнители и дали тази вечер журито няма да чуе себе си на сцената?  Не пропускайте „Големите надежди” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.