Вижте специален откъс от новото предаване, излъчен в „Дикоff”. Не пропускайте първия епизод тази вечер от 22.30 ч. по Нова

Обикновените истории по необикновен начин представя най-новото предаване на Нова и продуцентска къща „Телеман” - „Ничия земя”. Първият епизод на предаването с автори Даниела Тренчева и Елена Чопакова е тази вечер от 22.30 ч. по Нова.
 
Телевизионният проект се връща към идеята за социален ъндърграунд – да се занимава с хората, които наистина си струва да бъдат показани. Хора, забравени или непотърсени да разкажат своята история. История, която се превръща в поука. Поука, която се превръща в метафора. Метафора за живота, който живеем.

Отличителното от всички други предавания е, че в рамките на 60 минути всеки епизод представя две различни истории от двама автори, доказали се като безспорни разказвачи – лицето на Новините на Нова Даниела Тренчева и Елена Чопакова, „виновна” за човешките истории в „Дикoff”. Режисьор на предаването е Николай Русакиев.

В премиерния епизод на „Ничия земя” Даниела Тренчева влиза в лудницата, за да покаже едни хора, които идват от нашия свят, но никой от нашия свят не ги иска. „Пътят буквално свършва пред лудницата. Не води никъде другаде. Метафората сама се натрапва.”

Историята на Елена Чопакова отвежда на място, което може да живее без Facebook, но за нищо на света не би се лишило от своята радиоточка. „Добре дошли в селото, в което говори местният радиовъзел и в което Марк Зукърбърг никога няма да има последователи”.

Специален откъс от новото предаване, излъчен в „Дикоff”, вижте във видеото тук.

Не пропускайте първи епизод на „Ничия земя” - тази вечер от 22.30 ч. по Нова.