Чаровните Неве, Нети и Мая се преобразиха като Мадона в шоуто по Нова

Отново неузнаваеми бяха участниците в най-забавното шоу за преобразявания в българския ефир „Като две капки вода“. Петият лайв стартира с поздравления към Зуека, който стана баща за втори път, а неговият колега Рачков го приветства в клуба на „мъжките бащи“, като му подари син биберон.

Зрителите станаха свидетели на оспорвана битка между трите Мадони – Неве, Нети и Мая. Чаровните дами успяха безпогрешно да влязат в провокативния образ на незалязващата и ослепителна музикална звезда Мадона.

След гласуването на журито на първо място се нареди Деян Донков. Той бе обявен за победител на вечерта след изпълнението на What a Wonderful World на Луис Армстронг, въпреки че зрителите дадоха 10 точки на Нети. Деян дари наградата си от 1000 лева на приюта за бездомни животни в село Долни Богров.

Двама специални гости излязоха на сцената на „Като две капки вода“ в понеделник. Единият беше Христо Мутафчиев, който е посланик на сдружение „Кауза“, което набавя животоспасяваща техника за деца в различни лечебни заведения в страната.

Другият - Иван, когото зрителите познават от втория сезон на X Factor, се превъплъти в Боно от U2 и изпълни хита With Or Without You. „Превъртах многократно клипа му, никак не е лесно,” заяви Иван Радуловски след изпълнението си.

Как ще се справят осемте участници с новите си превъплъщения - не пропускайте „Като две капки вода” и следващия понеделник, 14 април, от 20.00 ч. по Нова.