Деян Донков се завърна с триумфална победа в шоуто за звездни преобразявания

След като миналата седмица не успя да присъства на живо в най-забавното предаване за звездни преобразявания „Като две капки вода”, Деян Донков се завърна с победа миналата вечер. Той бе обявен за победител на вечерта след своето изпълнение на What a Wonderful World на Луис Армстронг, въпреки че зрителите дадоха 10 точки на Нети. Двукратната шампионка в „Като две капки вода” беше подкрепена от майстора на танците и жури в Dancing Stars Алфредо Торес. Деян дари наградата си от 1000 лв. на приюта за бездомни животни в село Долни Богров.

Абсолютен победител в битката на Мадоните не бе избран. Нети се оказа любимка на зрителите, Неве – на журито, а най-много харесвания за своя образ на  Facebook страницата на шоуто получи Мая.

Вечерта беше открита с поздравления към Зуека, който стана баща за втори път, а неговият колега Рачков го приветства в клуба на „мъжките бащи“, като му подари син биберон.

Миналата вечер на сцената на „Като две капки вода“ се качиха трима специални гости. Единият беше Христо Мутафчиев, който е посланик на сдружение „Кауза“, която набавя животоспасяваща техника за деца в различни лечебни заведения в страната. В кампанията „Да оставим следи” известни български личности се преобразяват като холивудски герои, а до 10 април всеки може да види изложбата на Моста на влюбените в София.

Друг член на журито на Dancing Stars – Алфредо Торес пък подкрепи Нети с танци за Like A Prayer на Мадона. Третият беше Иван Радуловски, който зрителите познават от втория сезон на X Factor. Той се справи отлично със задачата си да се превъплъти в Боно от U2 и да изпълни хита With Or Without You. „Превъртах многократно клипа му, никак не е лесно!“ заяви Иван минути, след като приключи своето изпълнение.

Победителят от предходния брой на предаването Къци този път остана в дъното на класацията. Павел изумително приличаше на Dr Alban, Иво Танев получи високи оценки за Веселин Маринов, а Стефания Колева се преобрази като тийн звездата Кати Пери.

Не пропускайте да видите новите превъплъщения в „Като две капки вода“  следващия понеделник,  14 април, от 20.00 часа по Нова.