Актрисата коментира своето участие в петия лайв на шоуто за звездни преобразявания в „На кафе”

„Никак не съм доволна от това, което направих. И Дони ме направи на нищо с основание. Защото за втори път правя една и съща грешка. Първият път, когато имитирах Майкъл Джексън, имах основателна причина – получих алергия. Сега нямах никаква основателна причина да се задъхам толкова много. Човек трябва да си прави равносметка и да направиш за втори път една и съща грешка… На репетицията успях да вкарам много танц във втората част на изпълнението. Просто се хвърлих в емоцията.   Артистът, професионалистът трябва да е малко студен – той да контролира ситуацията, а не да се оставя на емоцията”, така коментира Нети своето изпълнение като Мадона в петия лайв на шоуто „Като две капки вода”.

„Аз не съм състезателен тип човек и когато има състезание, това ме стресира и не мога да покажа най-доброто от себе си”, заяви актрисата в „На кафе” по повод факта, че оглавява временното класиране на шоуто за звездни преобразявания.

Нети обяви, че ако спечели втория сезон на „Като две капки вода” ще дари наградата – лек автомобил, на приюта за дена на отец Иван.

Какво още сподели Нети за своето участие шоуто за звездни преобразявания вижте във видеото.

Не пропускайте да видите как ще се справи Нети с новото си превъплъщение – Арета Франклин, в „Като две капки вода” в понеделник, 14 април, от 20.00 ч. по Нова.