Гостите и темите в предаването тази събота от 16.00 ч. по Нова

На 12 април предаването „Дикоff” представя Стажанта, министъра на регионалното развитие и благоустройството Десислава Терзиева, Ути Бъчваров, Сашо Дончев, Венцеслав Чамурджиев в рубриката „Давам думата”, Миролюба Бенатова представя: Октай Енимехмедов – втора част и откъс от разговора й с Петър Стоянов-Сумиста и легендата професор Вучков.

Традиционно „Дикоff” ще започне с парламентарния контрол на Стажанта. Вижте кои министри и депутати попаднаха под обстрела на неудобните му въпроси.

Приказки за магистрали, язовири и мостовете към бъдещето с министър Десислава Терзиева в студиото на Сашо Диков. Как се подреждат приоритетите и достатъчно ли е рязането на лентички, за да живеем по-добре?

Скандалният бургаски бизнесмен и бивш общински съветник Венцеслав Чамурджиев застава пред камерата на „Дикоff”  в рубриката „Давам думата”, за да разкрие защо преди няколко години беше арестуван за лихварство и рекет и колко струва свободата му.

След като напусна танцувалното шоу Dancing Stars по предписание на лекарите, Ути Бъчваров гостува ексклузивно на Сашо Диков. Телевизионният любимец за неговите рецепти за живот на бързи обороти и с голямо сърце.

Колко точно си приличат уроците по бизнес и житейските уроци и какво ни липсва, за да мислим кризите като възможности за развитие?Отговорът на един от най-богатите българи – Сашо Дончев, в „Дикоff”  .

Миролюба Бенатова представя: разговор под домашен арест. Обещаното продължение на срещата й с нападателя на Доган – Октай Енимехмедов.  Ексклузивно за зрителите на „Дикоff”  Миролюба Бенатова ще покаже и част от интервюто си с Петър Стоянов-Сумиста.

Титанична среща - легендата професор Вучков гостува на живо в студиото на Сашо Диков. Очаквайте професорски коментар без аналог.

Гледайте „Дикоff”  в събота  от 16.00 до 19.00 ч. по Нова.