На почетното място на Милица в катедрата на журито тази вечер ще седне Графа

След като нееднократно Милица се закани от мястото си на катедрата на журито, че едва се сдържа да „скочи“ на сцената, тази вечер тя ще изпълни любима песен в „Като две капки вода“ по Нова. Актрисата ще се преобрази като Кристина Агилера и от брюнетка ще се превърне в изкусителна блондинка.

На нейното почетно място на катедрата на журито ще седне Графа – един от най-обичаните изпълнители и продуцент на успешни български музиканти. „Много ми е любопитно да проследя от съдийска позиция шоуто и нямам търпение да се изненадам от образите, които ще видя. Вкъщи сме фенове на „Като две капки вода“ и всеки път го гледаме с удоволствие“, заяви Графа. Миналата година той се изяви на сцената на забавното предаване за звездни преобразявания, като обърка зрителите кой е истинският Графа за изпълнението на Гъмов „Дим да ме няма“.

Новото предизвикателство за Неве в понеделник е Васил Найденов, а Деян Донков ще се преобрази като Светльо Витков от „Хиподил”. След като призна, че Марая Кери го е затруднила, този път Иво Танев ще влезе в образа на още една блондинка с уникален глас – Адел.

На Нети се падна неповторимата Арета Франклин, а Мая Бежанска ще бъде Едит Пиаф. Стефания Колева отново ще бъде мъж – тя ще влезе в ролята на ексцентричния Бой Джордж, а Къци Вапцаров ще бъде поп дивата Риана. Водещият на сутрешния блок на Нова „Здравей, България“ Павел Владимиров ще се преобрази като Любо Киров от журито на „Големите надежди“. Как ще се справят участниците с новите предизвикателства - гледайте „Като две капки вода“ тази вечер от 20.00 ч. по Нова.