Елена се завръща с летящ старт в Dancing Stars, не пропускайте Седмицата на салсата днес от 20.00 ч. по Нова

В Седмицата на салсата в Dancing Stars по Нова всички участници бяха „подложени” на различни упражнения, за да се отпуснат максимално – не само психически, но и за да подчинят тялото си на горещия латиноамерикански танц салса. 

Партньорът на Сани Жекова Симеон я заведе на „Витошка” в София, където пред погледа на много хора тя трябваше да покаже своята артистичност, без да се смущава. Бронзовата световна медалистка по сноуборд, която признава, че е срамежлива, успя да „разчупи” леда и да се отдаде на салса ритъма, подкрепяна от минувачите на улицата.

С летящ старт във вторник Елена се завръща на дансинга. За да може да се отпусне още повече в танците, тя буквално полетя на манежа на цирк „Балкански” без предпазни въжета, обезопасителни мрежи и без дубльор. Така хубавата Елена доби увереност и е готова да се завърне. 

За втора седмица Dancing Stars раздава най-красивите рокли в играта „Принцеса на бала”. От днес до четвъртък на обяд всеки, който отговори на въпроса „Кой танц ще запомните от Мика на сцената и защо?” в официалната Facebook страница на Dancing Stars, може да спечели уникалния тоалет на Мика Стоичков от изпълнението на нейния валс. Роклята е изработена специално за шоуто от копринен шифон, щраусови пера и камъни Сваровски.

Какво предстои за останалите участници в Седмицата на салсата? Не пропускайте бляскавото шоу Dancing Stars - във вторник от 20.00 ч. по Нова.