Милица Гладнишка става Кристина Агилера в шоуто за звездни преобразявания по Нова

Отново неузнаваеми са осемте участници в шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“ по Нова. След като миналата седмица спечели най-много овации за превъплъщението си като Луис Армстронг, тази вечер зрителите ще видят Деян Донков като Светльо Витков от „Хиподил”. Новото предизвикателство за Неве е Васил Найденов, на Нети се падна Арета Франклин, а Мая Бежанска ще бъде Едит Пиаф.

Водещият на сутрешния блок на Нова „Здравей, България“ Павел Владимиров ще се преобрази като Любо Киров от журито на „Големите надежди“. След като призна, че Марая Кери го е затруднила, този път Иво Танев ще влезе в образа на още една блондинка с уникален глас – Адел. Стефания Колева отново ще бъде мъж – тя ще влезе в ролята на ексцентричния Бой Джордж, а Къци Вапцаров ще бъде поп дивата Риана. 

Изненада за зрителите подготвя Милица Гладнишка, която ще изпълни любима песен в шоуто. Актрисата ще се преобрази като Кристина Агилера и от брюнетка ще се превърне в изкусителна блондинка. На нейното почетно място на катедрата на журито ще седне Графа – един от най-обичаните изпълнители и продуцент на успешни български музиканти.

Как ще се справят участниците с новите предизвикателства - гледайте „Като две капки вода“ в момента по Нова.