Не пропускайте „Като две капки вода“ и следващия понеделник по Нова

Най-забавното шоу в българския ефир „Като две капки вода“ отново донесе много положителни емоции на зрителите на Нова, които станаха свидетели на невероятните превъплъщения на осемте участници.

След класирането на журито на първо място се нареди Нети, но според останалите участници победител е Мая Бежанска, която изпревари Нети в класацията. Зрителският вот също определи превъплъщението й в Едит Пиаф за най-доброто на вечерта. Мая избра да подкрепи децата с аутизъм със своята награда от 1000 лева.

Неузнаваеми бяха и останалите участници в шоуто - Деян Донков се преобрази като Светльо Витков от „Хиподил”, Неве - като Васил Найденов, а Павел Владимиров - като Любо Киров от журито на „Големите надежди“. Този път Иво Танев влезе в образа на Адел, Стефания Колева беше като Бой Джордж, а Къци Вапцаров - като поп дивата Риана.

Миналата седмица Милица пожела да излезе на сцената на „Като две капки вода“ като специален гост. Тя влезе в образа на Кристина Агилера, за да изпее хита й Something's Got A Hold On Me. Милица призна, че й липсва да е на сцената и би се върнала, но сега „секирата е в нея“ като част от журито. На нейното почетно място на катедрата на журито беше Графа.

Не пропускайте новите предизвикателства за участниците и следващата седмица в „Като две капки вода“ - в понеделник, 21 април, от 20.00 ч. по Нова.