Не пропускайте началото на Седмицата на салсата в Dancing Stars тази вечер по Нова

„Не се съгласих лесно да участвам в Dancing Stars. Няколко години продуцентите ме молят. Аз харесвам предаването, защото е свързано с много положителна енергия и с танци, с нещо, което обичам да правя. Аз обичам да търся начини да изразя себе си чрез танца. Защото това е нещо, което умея. Графикът ми го позволи за първи път тази година”, разказа в „Здравей, България” Албена Денкова.

„Стремеж към самоусъвършенстване, а не към победа” – така определи своето участие в най-бляскавото танцувално шоу двукратната световна шампионка по фигурно пързаляне. „Винаги съм критична към изпълненията ни и гледам за грешки. За да ги погледна като зрител, трябва да мине година, година и половина”, заяви Албена по повод изпълненията си на леда. Световната шампионка призна, че след раждането на сина ѝ – Дани, кариерата ѝ е минала на заден план. 

Довечера с партньора ѝ Калоян ги очаква един от най-сложните латиноамерикански танци – салсата. В него тялото е в постоянно движение, всичко трябва да се върти. Специално за подготовката им жонгльор от цирк „Балкански” демонстрира на Албена как може да движи ръцете си, докато тялото се движи в друга посока. Това я върна към нейното детство, когато с дядо ѝ ходели на цирк. 

Какво още сподели Албена Денкова за фигурното пързаляне, личния ѝ живот и участието си в танцувалното шоу на Нова гледайте във видеото.

Дали споменът от детството ще помогне на Албена и Калоян и как ще се справят останалите участници, ще разберем довечера от 20.00 ч. по Нова.