Деян Донков ще бъде Лили Иванова следващия понеделник – от 20.00 ч. по Нова

Поредната доза изненади очаква зрителите на Нова следващият понеделник в шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода”. След като Къци спечели втория лайв на шоуто с превъплъщението си в  Лили Иванова, сега това предизвикателство стои пред Деян Донков. Отново ще видим Адел на сцената, но този път изиграна от Неве, Стефания ще се завърне в образа на жена с Уитни Хюстън. Иво ще сбъдне своя мечта с Лучано Павароти, а също и Павел с Роби Уилямс. Къци ще влезе в образа на Емил Димитров, а Мая Бежанска – Eruption. На Нети се падна Джъстин Тимбърлейк.

През изминалата вечер шестият епизод на най-забавното шоу за преобразявания „Като две капки вода“ отново донесе много положителни емоции на зрителите на Нова телевизия.  След класирането на журито на първо място се нареди Нети, но според останалите участници победител бе Мая, която изпревари Нети в класацията снощи. Зрителският вот също определи превъплъщението й в Едит Пиаф за най-доброто на вечерта. Със своята награда от 1000 лв. Мая избра да подкрепи децата с аутизъм.

Иво Танев направи „нещо нечовешко”, според Маги Халваджиян, за изпълнението си на Set Fire To The Rain на Адел. Павел Владимиров се превъплъти в  Любо Киров, а самият Любо Киров, който присъстваше в публиката, сподели, че се чувства поласкан. Другото българско изпълнение беше на Светльо Витков, а в неговия образ влезе Деян Донков. „Велико изпълнение, справи се с характерното пеене между тоновете”, коментира Графа, който миналата вечер седна на мястото на Милица. Предната седмица Милица пожела да стъпи на сцената на „Като две капки вода“ отново като участник и специален гост. Тя влезе в образа на мегазвездата Кристина Агилера с хита  Something's Got A Hold On Me. Милица призна, че й липсва да е на сцената и би се върнала, но сега „секирата е в нея“ като част от журито.

Къци Вапцаров отново се беше постарал да изпипа всеки детайл от поведението на поп дивата Риана и пресъздаде неповторимо Риана и Diamonds от шоуто на Victoria’s Secret. Невена беше Васил Найденов и пя „Сигурно”, за което получи похвали от журито – брилянтна, изпипване на фразата, присъствие. Стефания не се справи чак дотам добре и остана последна в класацията с Бой Джордж.

Не пропускайте да видите новите превъплъщения в „Като две капки вода” следващият понеделник, 21 април, от 20.00 ч. по Нова.