Не пропускайте новите таланти в „Големите надежди” в сряда от 20.00 ч. по Нова

За една нощ тя се превърна в българската Лара Фабиан. 14-годишната Кристиана Атанасова от Търговище плени със своето изпълнение на песента „Caruso” не само журито и публиката в петия концерт на шоуто за талантливи пеещи деца „Големите надежди”, но и посланика на Орфей в Италия Джорджо де Фавери.

Имало е реална възможност Кристиана да не участва в шоуто. „По принцип съм много притеснителна и рядко се отпускам на сцената. Ако трябва да бъда честна, доста се колебаех дали да се явя на кастинга за „Големите надежди“. И сега съм много притеснена да давам интервю, но като изляза на сцената и запея, всичко е наред”, споделя Кристиана. Благодарение на учителката ѝ по пеене и нейните приятели, които я убеждават да участва в „Големите надежди”, невероятните ѝ певчески възможности станаха достояние на зрителите на Нова и те я избраха за фаворит в петия концерт на шоуто.

Кристиана е доказателство, че човек не може да избяга от съдбата си. Талантът ѝ е бил забелязан още преди участието ѝ в шоуто за малки таланти. Малката дива се класира в челната десетка в детския песенен конкурс „Евровизия“. Отлично се представя и на конкурсите, на които се явява у нас – „Бургас и морето“, както и конкурси в Банско и Пловдив. 

Не пропускайте новите таланти на сцената на „Големите надежди” и тази сряда от 20.00 ч. по Нова.