Гледайте новите таланти в шестия концерт на „Големите надежди” тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Дара – дъщерята на Ива Екимова и Дими от група Сленг, ще излезе на сцената на „Големите надежди” тази вечер по Нова. Младата певица, която миналата година се яви и на кастингите за X Factor, но не бе допусната напред единствено заради своите 11 години, ще излезе на голяма сцена и ще докаже, че е наследила таланта на баща си. 

Любопитното около Дара е, че човекът, който я насочва към музиката, е самият Дичо. Когато била малка, именно рокаджията я чул как пее и бил категоричен, че трябва да учи пеене. Тя има и други артистични интереси – ходи на курс по поетично писане към ЮНЕСКО, актьорско майсторство, поп и джаз танци, както и народни танци, играе тенис и кара ски, като успоредно с това изучава испански, руски и английски. 

Дара ще се изправи срещу сериозна конкуренция – на сцената на „Големите надежди” ще излязат още стипендиант на фондация Димитър Бербатов с над 50 награди зад гърба си, както и амбициозна кандидатка, която въпреки крехката си 13-годишна възраст мечтае да стане евродепутат. Макар политическите й интереси да са все още в началото, музикалната й дарба е повече от доказана – само на три години започва да пее в хор, а на три и половина вече е солистка на батковците и каките. 

Изцяло дамски квартет пък ще се представи с песен на Тоника, при това пред самите Тоника. И още – „Мини мис”, „Мистър по-по-най”, фенка на Тина Търнър, както и талантлив писател. Концертът тази вечер ще бъде и последният преди следващата решителна фаза в шоуто – четвъртфиналите, когато великолепните петици от концертите до момента ще излязат за втори път на сцената.

Как ще се представят новите надежди, какво ще изпълнят и кой ще успее да се класира за следващия етап на предаването - гледайте шестия епизод на „Големите надежди” тази вечер от 20.00 ч. по Нова.