Подробностите в „Съдебен спор” днес от 11.00 ч. по Нова

Предаването за разглеждане на реални съдебни казуси „Съдебен спор” тази неделя по Нова ще покаже разтърсващата история за агресивния локомотивен машинист от Перник Ивайло Марков. Зрителите ще станат свидетели на емоционален и ожесточен съдебен спор за родителски права между него и доведената му дъщеря.

След репортаж на главния редактор на „Съдебен спор” Жоро Игнатов, тримесечно бебе и неговата майка са настанени в кризисен център. До защитната мярка се стига, след като разгневеният баща пребива съпругата си под предлог, че не му е сложила да вечеря.

Ивайло Марков е известен сред съседите си с многото жени, които има, а предходната му съпруга се самоубива, след като той я запознава с любовницата си. Жената не може да преживее този факт, слага край на живота си и оставя сирак осемгодишния си син, който има от брака си с Ивайло и по-голямата си дъщеря от предишен брак. Момчето е бито системно от баща си и поради тази причина е настанено от съда за година и половина в дома на сестра си – Венислава Хранова. Именно тя желае Ивайло Марков да бъде лишен от родителски права върху брат й.

Двете спорещи страни ще се явят лично в „Съдебен спор” с водещ Нана Гладуиш. Телевизионното дело ще се гледа днес от 11.00 ч. по Нова.